€0 – €104.60

6 Figure Business Summit™ Albania - 1 Day Seminar To Start or Grow your Com...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

D'oro Hotel Tirana

Rruga Muhamet Gjollesha

Tirana

Albania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Përshkrimi

Samiti i biznesit me 6 shifra

Krijo ose Zgjero kompaninë tënde!

1 ditë dinamike me shumë informacion sesi të rrisni të ardhurat ndërkohe që bëni ate që doni!

Është e perfshirë edhe ceremonia e lançimit të librit!

Kam pothuajse një dekadë që merrem me biznes dhe unë e di që është shumë e vështirë të fillosh ose ndoshta ti po perpiqesh që fitimet e biznesit tend të arrijnë në numra me gjashtë shifra. Jam përpjekur dhe kam dështuar në fillim. Nuk ishte e lehte. Unë me të vërtete doja qe të përmiresoja jetën time dhe jam i sigurt qe edhe ju kete deshironi.

Gjithsesi, vitet e fundit unë vazhdimisht i kam realizuar fitimet deri në numra gjashte shifrorë duke bërë atë që dua.

Unë kam gjetur formulën qe aktualisht funksionon shumë mirë për mua dhe kam besim që nëse ju e aplikoni do të funksionojë edhe për ju.

Në këtë seminar njëditor ju do të mësoni:

Modelet e biznesit që aktualisht punojnë

Sekreti i Steve Jobs (Apple) dhe Richard Branson (Virgin)

Si të Shitet pa shitur

Si të nderthuresh bashkpunimet me efikasitet dhe në të vërtetë të bashkëpunosh për të përfituar

Si të qëndrosh jashtë konkurrencës për të marrë vendin e punës apo klientin

Fuqia e komunikimit efikas që aktualisht perkthehet ne para

Zbuloni gjënë e VETME që të gjithë njerëzit e suksesshëm bëjnë dhe kanë

Ju do ti mesoni të gjitha pikat e mësipërme dhe gjithashtu ju do te jeni të ftuar specialë në lançimin e librit tim.

Une do të lançoj librin tim të tretë të titulluar " Master Your Wow" i cili është bërë i njohur nga yjet e librit dhe filmit "Sekreti". Parathënia është shkruar nga shkrimtari bestseller ne New York Times dhe bashkëthemeluesi i Chicken Soup For The Soul Series dhe i librit Parimet e Suksesit.

Kjo do të jetë një nga ditët më dinamike dhe transformuese të karrierës tënde, bashkohu me ne dhe sill një të ftuar që merret me biznes ose një profesionist i cili do që të përmirësojë jetën dhe të ardhurat e tij.

Takohemi atje dhe mos harroni të sillni miqtë tuaj profesionistë ose biznesmenë në këte ditë plot aktivitete.

Me shumë dashuri

VISHAL,


6 Figure Business Summit

Start or Grow your company!

1 Powerful day of knowledge and application to increase your income whilst doing what you love!

Includes the Book Launch Party!

I've been in business for almost a decade now and I know it can be really difficult to get started or maybe you're attempting to get your business to where it's making you 6 figures. I tried and failed in the beggining. It wasn't easy. I really wanted to improve the quality of my life as I'm sure you do.

However, the last few years I've consistently been making 6 figures doing what I love.

I've found the formula that actually works for me and I believe if you apply it, it can work for you too

At this one day seminar you'll learn the following:

  • Business Models that actually work
  • The secret behind Steve Jobs (Apple) and Richard Branson (Virgin)
  • How to Sell without selling
  • How to network more effective and actually collaborate to profit
  • How to stand out above the competition to get the job or client
  • The power of effective communication which actually makes money
  • Discover the ONE thing that all successful people do and have

You'll learn all of the above and you'll also be a special guest for my BOOK Launch.

I'll be launching my 3rd Book Master Your WOW which was acknowledged by some of the stars from the hit movie and book "The Secret." The foreword was also written by world famous Jack Canfield, New York Times Bestselling Author and Co-creator of the Chicken Soup For The Soul Series and Success Principles books.

This will be one of the most powerful and transformational days of your career, come along and bring a business or professional guest who's looking to improve their income and their life.

See you there and remember to bring your business and professional friends for this action packed day.

Love

Vishal

Share with friends

Date and Time

Location

D'oro Hotel Tirana

Rruga Muhamet Gjollesha

Tirana

Albania

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved