£19.99 – £599

Albanian Boat Party 2

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Festival Pier

London

SE1 8XZ

United Kingdom

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të "Albanian Boat Party" me rastin e 105-vjetorit të pavarsisë, dhe pas shumë kërkesash për një fest tjetër të tillë për të festuar ardhjen e vitit të ri, FestaJonë organizon "Albanian Boat Party 2".


Ju ftojmë të merni pjesë në festen më ekskluzive Shqiptare në Londër. Ashtu siç ju premtuam edhe në festën e parë, ju sigurojmë që argetimi do të jetë i garantuar dhe shumë origjinal. Këngë dhe muzikë Shqiptare e përzgjedhur nga të gjitha trevat.


Kësaj here kemi vendosur që festën ta zgjasim edhe me 1.5 orë shtesë, pra pesë orë e gjysëm argëtim i garantuar në bordin e një anije të mrekullueshme që do të jetë në levizje përgjat lumit Tamiz (Thames) të Londrës.


Mos e humbisni festën për të cilën po flasin të gjithë!
FestaJonë | Më e mira fest!Share with friends

Date and Time

Location

Festival Pier

London

SE1 8XZ

United Kingdom

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved