Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Albanian Boat Party

FestaJonë

Tuesday, 28 November 2017 from 19:00 to 23:00 (GMT)

Albanian Boat Party

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Early Bird 28 Nov 2017 £19.99 £0.00
Femra
Biletë hyrje për nje person (FEMER)
28 Nov 2017 £34.99 £0.00
Meshkuj
Bilet hyrje per nje person (MASHKULL)
28 Nov 2017 £49.99 £0.00
Tavolinë
Përfshinë hyrjen per 5 persona, dhe tavolinë të alokuar.
28 Nov 2017 £299.00 £0.00
VIP
Përfshin hyrjen për 5 persona pa pritur në radhë, tavolinë VIP, shishe Vodka/JackDaniels, Redbulla, akull, dhe fishekzjarre.
28 Nov 2017 £599.00 £0.00
Tavolinë
Hyrje për 4 persona dhe tavolinë e alokuar
28 Nov 2017 £249.00 £0.00

Who's Going

Loading your connections...

Share Albanian Boat Party

Event Details

Festa me ekskluzive e Shqiptareve te Britanise ne Londer.


Festa Jone organizon festen me rastin e 28-nentorit me Shqiptaret e Britanise ketu ne londer dhe me gjere. Kjo eshte hera e pare qe Shqiptaret organizojne nje mbremje te ketij niveli ne nje anije.


Anija pasi te ngarkohet me pasagjere ne Westminster Pier, do te jete ne levizje pergjate lumit Tamiz (Thames) per disa ore.


Argetimi eshte i garantuar, me kenge dhe muzike Shqiptare, si edhe shume surpriza qe nuk mund ti zbulojme ne kete moment.


Ju ftojme te prenotoni biletat sa me heret, pasi kapaciteti i anijes eshte i limituar dhe nuk do te mund te shtojme as edhe nje pasagjere mbi kapacitet per aryse ligjore. 


 

P.S Alokimi i biletave do te behet ne baza te barabarta gjinore, perpos kesaj aplikohet politika "First Come, First Serve"

Do you have questions about Albanian Boat Party? Contact FestaJonë

Save This Event

Event Saved

When & Where


Westminster Pier
Victoria Embankment
SW1A 2JH London
United Kingdom

Tuesday, 28 November 2017 from 19:00 to 23:00 (GMT)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.