Sales Ended

Brand Your Way To Success Matinee - Albania

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Rogner Hotel (Garden Hotel)

Stockholm Suite

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

1001 Tirana

Albania

View Map

Event description

Description

Fitues I shumë cmimeve ndërkombëtare Vishal Morjaria flet për faktorë të cilët të tjerët nuk tregojn, ekziston një “ Sekret “ konkret për të arritur suksesin. Mund të jeni në hapat e parë si një biznesmen i ri dhe ambicioz, një sipërmarrës I cili po kërkon të zgjerojë prezencën e tij në treg, ose mund të jeni I punësuar dhe kërkoni të qëndroni lart konkurrencës në fushën tuaj, ajo që keni nevojë është një plan AFAT-GJAT për të gjeneruar para; një mënyrë për të dyfishuar & shumëfishuar ( varet nga përkushtimi juaj pasi procesi është I garantuar ) të ardhurat duke ndjekur pasionin tuaj. Bashkohuni me biznesmenin self-made dhe grupin e suksesit, teksa ai ju paraqet sekretet e sipërmarrjes, aftësive bindëse dhe suksesit.

Mos Humbisni Mundësinë E Një Jete!
Do të kuptoni

 • Fuqinë e promovimit të markës suaj ( rast konkret Apple dhe Steve Jobs ).
 • Si të shisni suksesshëm pa qënë nevoja për të shitur.
 • Si të diferencoheni nga monotonia e tregut.
 • Si të jeni lider në industrinë tuaj.
 • Si të shkoni përtej konkurrencës dhe të punësoheni.
 • Si të tërhiqni klientelë cilësore dhe pa shum mund.

Zotëroni artin e promovimit të markës dhe biznesit tuaj dhe sigurohuni që të jeni zgjedhja e parë e punëmarresve dhe klientve. Ky event është falas, dhe përfshin një dhurat speciale për ju nga Vishal pas pjesmarrjes – version audio për Pasuri Përjet, me një vlerësim tregu prej 197$, FALAS!
Lejoni Vishal dhe ekipin e tij t’ju asistojë gjatë rrugës tuaj drejt suksesit.

Numri I pjesmarrësve është I LIMITUAR! Rezervoni Paraprakisht për Të Garantuar Vendin Tuaj.

*Mund të merrni dhe të njohur me vete nëse ka vënde të lira.

Seminari do të zhvillohet në Anglisht & SHqip


Award-winning author Vishal Morjaria will tell you what the others won’t: there is a genuine “Secret” to success. Whether you’re an ambitious, up-and-coming businessperson trying to stand out from the crowd, an entrepreneur looking to make your mark, or an employee wanting to get an edge on the competition, what you need is a LONG-TERM money-making solution; a way to double your income doing what you love. Join your very own self-made tycoon and business authority, as he lets you in on the secrets of salesmanship and success.

Don't Miss This Once In A Lifetime Event!

You’ll learn:

 • The power of branding (think Apple and Steve Jobs).
 • How to sell without selling.
 • How to stand out in the sea of sameness.
 • How to be the leader in your industry.
 • How to cut through the competition and get hired.
 • How to attract customers effortlessly.


Master the art of branding yourself and your business and ensure that employers and clients actually see YOU, and no one else. This event is at no cost, and includes a special gift for you from Vishal when you attend - the Wealth For Life audio at a market value of $197 at no charge!

Let Vishal and his team help YOU on your personal path to success.

Limited Seating, Arrive Early To Guarantee Your Seat

*You may bring a guest if there are tickets and seats available

Seminar will be in English and Albanian.

Date and Time

Location

Rogner Hotel (Garden Hotel)

Stockholm Suite

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

1001 Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved