Sold Out

Chevening Open Day

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

EU Information Centre Tirana

Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit"

Pallati i Kongreseve

10001 Tirana

Albania

View Map

Event description

Description

Chevening është programi global i Mbretërisë së Bashkuar, që ofron bursa të financuara plotësisht për udhëheqësit dhe influencuesit e ardhshëm për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar.

Për më shumë informacion vizitoni Ditën e hapur Chevening, 16 tetor 2017.

Date and Time

Location

EU Information Centre Tirana

Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit"

Pallati i Kongreseve

10001 Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved