San Francisco, California
London, United Kingdom
The children Screaming to be Heard and The Silent Witnesses Conference
on July 25, 9am-5pm, at the Resource Centre for London on Holloway Road.
July 25th London Holloway road The resource for London Centre Holloway
Children Screaming to be Heard Conference
(Registered Charity No. 1144679)
A Voice for the Silent Witnesses and their Families
25 July 2014 at 9am – 5pm
Resource For London, 356, Holloway Road, London N7 6PA
Christopher Booker is unable to attend the conference due to other commitments but sends his regards and offers his complete support.
9.45 Albina Koumirova will speak of her art exhibition for the children - 15 minutes
10.00 Rosie, the little girl who spoke in the House of Commons last year, told MP's
how she was denied her rights to be with her family as a child - 20 minutes
10.20 Michael Unsworth. Short video from the Australian who wrote and recorded
the song Calling Me, Calling You - 10 minutes
10.30 Laura Lian, the sculptress, who has designed the monument for the abused
children - 10 minutes
10.40 The Emperor Rosko, famous DJ. A short statement read out on why he is
supporting the charity - 5 minutes
10.45 Tim Spearman, author of the book launched at the conference and written for
the children - 15 minutes
11.00 John Hemming MP - 30 minutes - with questions and answers
11.30 Sue Reid - We are honoured to have Sue, investigative journalist with the Daily Mail, who is now speaking on behalf of Vicky Haigh and all the children and families - 15 minutes
11.45 Coffee Break
12.15 Sonia Poulton, journalist and broadcaster, a voice for the people - 20 minutes
12.35 Brian Daniels, Citizens Commission on Human Rights, speaking on the drugging
of children - 25 minutes
13.00 Lunch until 14.30
14.30 Ian Joseph - forced adoption, a punishment without a crime - 30 minutes
15.00 Dr. C. Dennehy, Child Psychiatrist speaking on extended families - 30 minutes
15.30 Michael Bailey, Barrister of Tanfield Chambers – 30 minutes
16.00-17.00 Questions and Answers
Free Tickets for the conference
We invite you, or any member of your organisation, to attend this seated and ticketed event.
There is no charge, but a donation to the registered charity is
appreciated on the day.
All tickets can be collected on the day from a member of our team.
The aims of the conference are to help prevent physical,
emotional and sexual abuse and neglect of children, by promoting
the physical, emotional,and social well-being of children.
We aim to promote the rights of children, parents, grandparents
as citizens, through multi-disciplinary collaboration, education, campaigning and other
Our Facebook Page: https://www.facebook.com/events/439559902831182/