Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Creative Technologies Day

Kind of Digital Ltd

Saturday, 17 March 2012 from 10:00 to 16:00 (GMT)

Creative Technologies Day

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Free ticket for Lincolnshire based businesses or sole traders 16 Tickets Ended Free  
Free ticket for Lincolnshire based individuals (i.e. general public) 34 Tickets Ended Free  
Exhibitor 15 Tickets Ended Free  

Share Creative Technologies Day

Event Details

Don't worry if you can't make the whole day - duck in and out as you please.

 

Kind of Digital, in co-operation with Lincolnshire County Council are holding a one-off digital demonstrator day for the Arts, Creative and Cultural sector in East Lindsey.

This one day event in Louth offering you the opportunity to connect and participate in some great digital technology demonstrations with top technologists, future-forward practioners and thought leaders.

Get hands-on with cutting edge equipment such as 3D scanners and learn how they can benefit your business.  We want you to leave this event, inspired, connected and clued into what digital can mean for your business.

The event will also kick start our consultation into the development of Creative Hubs across East Lindsey, leading to the implementation of new digital technologies to grow local infrastructure, networks and great creative business ideas.

This is part of a series of events in the DigitalLincs programme focused on the development of East Lindsey's creative industries infrastructure.

 Lunch is included!

 

Provisional Agenda

 

Start Time Duration     Activity Details
       
10.00am 30mins   Gates Open.  Exhibits Open.
       
10.30am 30mins   Opening address (LCC+KOD)
       
11.00am 30mins  

An introduction to 3D creative technologies

Mike Poole, Faculty of Art, Architecture, & Design, Lincoln University

Followed by Q+A

       
11.40am 30mins  

First demonstrator - 3D Scanning technologies

EuroPac3D, Followed by Q+A

       
12.10pm 50mins   Lunch is served.  Informal networking and exhibition
       
1.00pm 30mins  

What will rural superfast broadband do for Creatives?

John Popham.  Also Introducing the Wibe.  Followed by Q+A

       
1.40pm 30mins  

Digital signage

Linda Adams, Wedgwood group

Followed by Q+A
       
2.10pm 20mins   Refershment break
       
2.30pm 30mins  

Fifth demonstration

Followed by Q+A
       
3.10pm 30mins  

Sixth demonstration

Followed by Q+A
       
3.40pm 20mins   Closing Remarks
       
4.00pm     Event and exhibition closes
       
       

 

 

More information

DigitalLincs

email: techday@digitallincs.com
  tel: 020 3286 5186.

Do you have questions about Creative Technologies Day? Contact Kind of Digital Ltd
Attendee List Sort by: Date | First Name | Surname
Show More

When & Where


Monks Dyke Technical College
New Media Centre, Monks Dyke Road
Louth
East Lindsey, LN11 9AW

Saturday, 17 March 2012 from 10:00 to 16:00 (GMT)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.