Free

Drupal Meetup Skopje

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CEED Hub Skopje

Zagrebska

1000 Skopje

Macedonia, Republic of

View Map

Event description

Description

Drupal Meetup Skopje е дел од редовните дружби на македонската Друпал заедница. На 16ти Декември ќе се дружиме со друпалџии од Македонија и од регионот.

Агендата и кој ќе предава следуваат наскоро...

Share with friends

Date and Time

Location

CEED Hub Skopje

Zagrebska

1000 Skopje

Macedonia, Republic of

View Map

Save This Event

Event Saved