€20

Multiple Dates

Ligjerimi ne Publik 2020 ESU Albania

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

English Speaking Union Albania

Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Ftojme 14 deri 20 vjecare, te marrin pjese me prezantim 5 min ne temen : Think globally, act locally, dhe perfaqesojne Shqiperine ne Britani

About this Event

Kete vit tema per pjesemarresit ne konkursin e Ligjerimit ne Publik 2020 eshte ‘Think globally, act locally’. Te gjithe te rinjt dhe te rejat nga mosha 14 deri ne moshen 20 vjecare ftohen te marrin pjese me prezantimet e tyre mbi kete teme. Prezantimi duhet te jete 5 minuta i gjate, pa ngjyrime politike, raciale apo fetare. Ligjerimi ne Publik eshte nje njohuri me se e nevojshme per te gjithe, pasi gjen perdorimt e gjere ne jeten e perditshme si edhe ne komunikimin sa me me sukses ne vendet e punes. Vitet e fundit eshte vene re nje rritje ne kerkesen per aftesi sa me te mira artikuluese te te gjithe punojseve ne instanca te ndryshme perfshire edhe ato publike. Cdo i ri apo e re qe e zhvillon kete aftesi qe ne kete moshe ka premisa qe ne te ardhmen e afert te behet nje drejtues i mire.

Share with friends

Location

English Speaking Union Albania

Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved