Manaxhimi i financave, per SME ( kompani te vogla dhe te mesme)

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Rruga Petro Nini Luarasi 57

57 Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Te gjithe kompanite e vogla dhe te mesme kane nevoje per rifreskim te njohurive te tyre mbi deklarimet financiare dhe ligjin, na ndiqni

About this event

Ky trainim ofrohet me deshiren e mire per te ndihmuar te gjithe personat qe jane ne biznes dhe duan te mire manaxhojne te ardhurat e tyre, apo jane student qe deshirojne te kene nje eksperience sa me reale me sistemin e taksave.

Me shembuj praktik dhe terminologji te thjesht, ne do tju ndihmojme te keni nje koncept shume me te lehte mbi kerkesat ligjore per deklarimet ndaj shtetit por edhe mardheniet me te tretet.

Share with friends

Date and time

Location

Rruga Petro Nini Luarasi 57

57 Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved