Free

SolarWinds & Kenson: SWUG Roadshow UK - Mercure Manchester Piccadilly Hotel

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mercure Manchester Piccadilly Hotel

Portland Street

Manchester

M1 4PH

United Kingdom

View Map

Event description

Description

Kenson and SolarWinds are coming to a regional centre near you in the next few months! You will have the opportunity to attend a half day Kenson and SolarWinds technical seminar.

This seminar will be located at the Mercure Manchester Piccadilly Hotel on the afternoon of Monday, 18 June.

The format of the seminar will be presentation light, participant focused and conducted in an open forum.
The panel of experts will include Paul Parker - SolarWinds Chief Federal Technology Officer, Robert Browning an extensive SolarWinds user who is also a SolarWinds MVP and Darryl Drinkwater, Head of Kenson's Professional Services Team, who many of you will already know.

Places at each seminar are limited to 20 attendees to facilitate plenty of interaction between you and the experts.

Register now and take the opportunity to nominate two questions that you would like to have answered at the seminar, which will help inform the presentations by the panel of experts. You can nominate your questions by emailing questions@kenson.co.uk.

Please see below an agenda for the day:

Manchester - June 18th

12:00pm - Registration & Lunch

Duration - 1 hour

13:00pm - Introduction

Duration - 10 minutes

Speaker - Kenson

13:10pm - SolarWinds New features/Updates - Current/Future

Duration - 30 minutes

Speaker - Paul Parker - Chief Federal Technology Officer SolarWinds

13:40pm - SolarWinds End-User Experience

Duration - 20 minutes

Speaker - Robert Browning - MVP

14:00pm - Why IT Managers Don’t Need to Worry About GDPR

Duration - 20 minutes

Speaker - Darryl Drinkwater - Head of Professional Services Kenson

14:20pm - Coffee break

Duration - 10 minutes

14:30pm - The Challenges We IT Managers Face & How to Overcome them

Duration - 20 minutes

Speaker - Darryl Drinkwater - Head of Professional Services Kenson

14:50pm - Open Forum

Duration - 1 hour 10 minutes

Speaker - Panel: Paul Parker, Robert Browning, Darryl Drinkwater

16:00pm - Seminar End


Share with friends

Date and Time

Location

Mercure Manchester Piccadilly Hotel

Portland Street

Manchester

M1 4PH

United Kingdom

View Map

Save This Event

Event Saved