Sales Ended

Takimi me kryetarin e PD z. Lulzim Basha

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Regent's University London

Inner Circle

London

NW1 4NS

United Kingdom

View Map

Event description

Description

NJOFTIM I DEGËS SË PARTISË DEMOKRATIKE SHQIPTARE TË BRITANISË SË MADHE

Të nderuar vëllezër dhe motra, demokrate dhe demokratë, anëtarë të PD-së, dashamirës, aktivistë, intelektualë të të gjitha profesioneve, miq e të tjerë që ndani të njëtat pikëpamje për të mirën e demokracisë, Ju njoftojmë se në datën 14 Dhjetor 2017, ora 18:00 në Universitetin Regent të Londrës, (Adresa: Inner Cir, London NË1 4NS; menjëherë pranë stacioneve të undergroundit Baker Street dhe Regent’s Park) Lideri i Opozitës shqiptare dhe Kryetar i PD të Shqipërisë, z Lulzim Basha do të organizojë një takim. Takimi zhvillohet në kuadër të vizitës së tij në Londër me ftesë të Partisë Konservative të BM-së. Takimi është një takim zyrtar dhe pjesëmarrja kërkon që të gjithë të nënshkruhen në këtë listë online, për të siguruar një vend në këtë takim.

Ju lutemi vlerësojeni shënimin e saktë të emrit dhe të mbiemrit tuaj dhe të dhënave që kërkohen për arsye të sigurisë dhe të rregullave të pjesëmarrjes.

Ju faleminderit,

Kryetari i Degës së PD-së Britani e Madhe,

Av. Naim Hasani

Date and Time

Location

Regent's University London

Inner Circle

London

NW1 4NS

United Kingdom

View Map

Save This Event

Event Saved