Trajnim nga Akademia Olaplex

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Vlora International

Rr. Skelës

9400 Vlorë

Albania

View Map

Event description
Trajnim i plotë mbi teknologjin Olaplex dhe mbi teknikat reja.

About this Event

  • Akademia Olaplex organizon një seminar të gërshetuar me prezantimin e teknikave WET Balayage dhe SURF Balayage, gjithashtu do të prezantohet teknologjia OLAPLEX si dhe do kryen punime në modele të ndryshme.

Pikat kryesore të këtij seminari janë :

- Hyrje në botën Olaplex

- Teknikat Wet dhe Surf balayage

- Punime në modele të ndryshme

- Cover technique ( wildcolor)

- Diskutim i hapur me pjesmarrësit mbi problematikat e punës në sallon.

Date and Time

Location

Hotel Vlora International

Rr. Skelës

9400 Vlorë

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved