Free

Trajnim nje javor per GEOMAX GNSS

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kolegji Profesional i Tiranës

Rruga "Xhanfize Keko"

Kompleksi "Xhura"

Tiranë

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Drejtuar: Studentëve me pasion në fushën e Gjeodezis dhe Ndërtimit (përfshirë nxënësit e shkollave të mesme që dëshirojnë të vazhdojnë këto drejtime)

Kolegji Profesional i Tiranës ju fton në Trajnimin një javor për përdorimin e GNSS, e organizuar në bashkëpunim me partnerin e KPT, Gjeo-Vjosa shpk.

PROGRAMI:

22Prill 10:00 - 13:00 Njohuri të përgjithshme për shërbimin topogjeodezik

24Prill 15:00 - 17:00 Njohuri teknike për matjet në tërren, përpunimin e të dhënave dhe modelimin e terrenit.

25Prill 15:00 - 17:00 Njohur teknike për GNSS

26Prill 15:00 - 17:00 Njohuri teknike për programet e përpunimit dhe të modelimit (CAD)

27Prill 15:00 - 18:00 Matje praktike në tërren

28Prill 15:00 - 18:00 Përpunimi i të dhenave dhe modelimi i Terrenit/ Printimi dhe dorezimi i shërbimit

_______________________________________________________________________________________________

PREZANTIMI

Ka ardhur koha që matjet gjeodezike të kryhen me paisje moderne të teknologjisë së lartë. Avantazhet kryesore janë eleminimi i gabimeve, kohë më e shpejtë e përpunimit të informacionit dhe e matjeve në terren. Në fund të trajnimit secili prej jush do të jetë në gjendje të përdor në mënyrë profesionale paisjet dhe programet në këtë mënyrë ju do paiseni më një aftësi të cmuar për CV-n tuaj. Disa prej jush që do dallojnë gjatë trajnimit do kenë mundësi të punësohen për projekte të ndryshme pranë partnerëve të KPT, si psh. Gjeo-Vjosa, Tech360 dhe shumë të tjerë. Pjesëmarrja është pa pagesë.

_______________________________________________________________________________________________

ORGANIZIMI

Vendodhja: Kompleksi "Xhura", Rruga "Xhanfize Keko", Tiranë | Koordinatat 41.342350, 19.844964
Parkimi brenda oborrit te KPT (falas)
Parkimi publik në anë të rrugës përball KPT (falas)
Informacion +355 692022229 | projects.office@kpt.edu.al
Rregjistrimi i pjesemarrjes eshte falas por numri i pjesmarresve eshte i kufizuar. Afati per rregjistrim: E Merkure 19 Prill 2017
Gjuha në të cilën do të zhvillohet trajnimi: Shqip, Trajnimi ka karakter prezantues të një teknologjie te caktuar dhe nuk ka karakter te trajnimeve me kredite

_______________________________________________________________________________________________

Share with friends

Date and Time

Location

Kolegji Profesional i Tiranës

Rruga "Xhanfize Keko"

Kompleksi "Xhura"

Tiranë

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved