€21.43

Multiple Dates

Tranim per Start-up. Si te fillosh biznesin me pak buxhet?

Actions and Detail Panel

€21.43

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Rruga Petro Nini Luarasi 57

57 Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Tranime me elemente te rendesishme per persona qe kane ide biznesi por nuk jane te sigurt si ta promovojne, ku ta shesin, cmimin etj

About this event

Per te gjithe te itneresuarit per te filluar nje biznes te ri, ne do te trajtojme nje teme cdo takim:

produkti dhe konkurenca

pronsia intelektuale dhe rendesia

bazat e finances dhe planifikimi financiar

marketimi dhe media sociale

Share with friends

Location

Rruga Petro Nini Luarasi 57

57 Rruga Petro Nini Luarasi

Tiranë

Albania

View Map

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Organiser ABCCI

Organiser of Tranim per Start-up. Si te fillosh biznesin me pak buxhet?

Save This Event

Event Saved