Actions and Detail Panel
Fri 14 October 2016, 16:30 – 19:30 BST
Come and join us at the Excel Centre for #TeachMeetExcel for a brilliant evening of talking, listening, learning and networking!
4.30pm - Networking & exhibitors (20min)
4.50pm - Introduction & Welcome (10min)
5.00pm - #ThinkTeaching (25min)
Confirmed speakers: Chris Waugh, Bennie Kara, Kev Bartle, Rebekah Iiyambo
5.25pm - Networking & raffle (15min)
5.40pm - #ThinkLearning (25min)
Confirmed speakers: Amjad Ali, Kathryn Lovewell, Tom Sherrington, Allana Gay
6.05pm - Networking & raffle (15min)
6.20pm - #ThinkLeading (25min)
Confirmed speakers: Ritesh Patel, Jill Berry, Summer Turner, Shaun Dellenty
6.45pm - Networking & raffle (15min)
7.00pm - Close
We have a line up of 12 fabulous speakers, should any of them not be able to make it, we have a waiting list for additional speakers so please sign up and we will contact you.
We have a pair of brilliant hosts: Action Jackson and Jaz Ampaw-Farr #AmazingEdUK
There will be a lot of exhibition space - if you give us a prize to raffle off to the audience, you can come and promote your charity, organisation and education services for free.
We would love to find sponsors for goodie bags, wine and nibbles too...
For more information contact: